Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)




 
Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31-05-2013, 06:17 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 31-05-2013 om 06:19 PM door zoog.)
Bericht: #1
ACRE voor A3 downloaden
Je kunt ACRE al downloaden en gebruiken voor Arma 3, United Operations heeft het op hun repository staan. We hebben het zojuist getest, het werkt prima, net zoals voor A2.

Het enige nadeel is dat de standaard key configuratie voor radio switchen (ctrl + shift + a en ctrl + shift + d) ook een bind hebben met je wapen linkshandig of rechtshandig vasthouden. Dat is wel iets dat je moet aanpassen (ofwel in de ACRE config, maar nog makkelijker is in de Arma 3 keylist die binds veranderen naar iets anders). Dus de controls zijn nog niet optimaal voor de standaard A3 controls. En vergeet VON niet van capslock af te halen in de keybinds.

ACRE werkt zowel op de development als normal branch. De TDNL server wordt as we speak voorzien van de ACRE mods, dat moet nog even getest worden.

De makkelijkste manier om het te installeren is via Play withSix.


1. Download en installeer Play withSix: http://play.withsix.com/download


2. Ga naar deze url in de browser: pws://six.unitedoperations.net/arma3/a3srv3.yml


3. Nu wordt Play withSix geopend, klik daarna op de grote "Installeer" knop links.

[Afbeelding: othOLuo.jpg]


4. Als de installatie klaar is ga dan nog even naar Tools > Settings en dan links onderin de knop "game settings" en vink force run as administrator aan

[Afbeelding: AqdcmO1.jpg]


5. Zet daarna het schuifje van Multiplayer naar Singleplayer en klik Launch (zo kun je Arma 3 meteen starten met de ACRE addons, of je doet het via ArmaLauncher Smile )


[Afbeelding: v7vz7YL.jpg]

Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Xfire // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
31-05-2013, 06:22 PM
Bericht: #2
RE: ACRE voor A3 downloaden
nais!! +1

[Afbeelding: 161100_l.jpg?v=616201220]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
31-05-2013, 08:29 PM
Bericht: #3
RE: ACRE voor A3 downloaden
Misschien zal Arma 3 nu meer ingepland gaan worden. Smile

"Your uselessness is epic"
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
01-06-2013, 12:17 AM
Bericht: #4
RE: ACRE voor A3 downloaden
(31-05-2013 08:29 PM)DeAdSeYe schreef:  Misschien zal Arma 3 nu meer ingepland gaan worden. Smile
Dat zou zeker een goed iets zijn, heb flink geoefend de laatste tijd en moet zeggen dat het de goede kant op gaat.
Nu nog ACRE leren in tutorials enz...
En dan na me verhuizing (vanaf volgende week de sleutelSmile) kan ik eindelijk gamen op 1,8 meter scherm(en)Wub
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
01-06-2013, 12:22 AM
Bericht: #5
RE: ACRE voor A3 downloaden
simpel download linkje nodig? Tongue2

If all else fails, Call in Arty and bomb the shit out of it.

While loops in Arma: 3080 uitvoeringen van 1 line per 100 meter.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
01-06-2013, 12:56 AM
Bericht: #6
RE: ACRE voor A3 downloaden
(01-06-2013 12:22 AM)Spliffz schreef:  simpel download linkje nodig? Tongue2

Neuh, anders had het wel ff op de TDNL host gezet. Mocht er nog een update komen dan zit je via deze weg in ieder geval op de meest recente versie Smile

Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Xfire // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
01-06-2013, 10:31 AM
Bericht: #7
RE: ACRE voor A3 downloaden
(01-06-2013 12:17 AM)vanDyk85 schreef:  
(31-05-2013 08:29 PM)DeAdSeYe schreef:  Misschien zal Arma 3 nu meer ingepland gaan worden. Smile
Dat zou zeker een goed iets zijn, heb flink geoefend de laatste tijd en moet zeggen dat het de goede kant op gaat.
Nu nog ACRE leren in tutorials enz...
En dan na me verhuizing (vanaf volgende week de sleutelSmile) kan ik eindelijk gamen op 1,8 meter scherm(en)Wub

ik zeg tadaaaa :
http://www.tangodown.nl/forum/thread-4985.html

[Afbeelding: 161100_l.jpg?v=616201220]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
24-06-2013, 07:02 PM
Bericht: #8
RE: ACRE voor A3 downloaden
helaas in de Beta werkt ie niet meer.

[Afbeelding: 161100_l.jpg?v=616201220]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
24-06-2013, 08:13 PM
Bericht: #9
RE: ACRE voor A3 downloaden
Correct. Daarbij zijn er extra keybinds bijgekomen in A3 wat voor heen werden gebruikt door Acre

[Afbeelding: sig?id=76561197999452277]
Making no mistakes is what establishes the certainty of victory, for it means conquering an enemy that is already defeated. - Sun Tzu
[Afbeelding: b_560_95_1.png]
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
24-06-2013, 08:15 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 24-06-2013 om 08:16 PM door DeAdSeYe.)
Bericht: #10
RE: ACRE voor A3 downloaden
Ik heb hier de losse ACRE bestanden voor Arma 3. Via Sixupdater krijg ik ACRE helemaal niet aan de praat, met Arma 2 launcher en deze files doet ACRE het wel in Arma 3 maar niet ingame zelf. ACRE staat aangegeven in het hoofdmenu en bij options > expansions maar ingame doet ACRE het niet.

Ik denk dat ACRE voor Alpha is bedoelt en niet de beta versie.

Download ACRE

"Your uselessness is epic"
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht




Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)