Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)




 
Waardering:
  • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-04-2013, 10:34 PM
Bericht: #1
ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
Heren,

Het heeft even geduurd, maar het is zover. De ArmA 2 Full Preset is aangepast.
@DAF heeft het toneel verlaten. Tevens zijn wat minder gespeelde mappen eruit gehaald. En wat mods toegevoegd.

Om goed te beginnen, verwijder je Full preset en laad hem opnieuw in via TeamSpeak:
[Afbeelding: klikl.jpg]


Hier een overzicht van de huidige mods
[Afbeelding: sixup.jpg]

[Afbeelding: 161100_l.jpg?v=616201220]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
10-04-2013, 10:59 PM
Bericht: #2
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
Merk nu al een hogere FPS!

Nice ^^
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
10-04-2013, 11:03 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 10-04-2013 om 11:06 PM door Grezvany13.)
Bericht: #3
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
uhhh.... Lex.... is mis een mod: @TDNL Biggrin


En misschien even een screenshot van alle mods die zijn toegestaan (keys list), want volgens mij zijn er veel meer mods geïnstalleerd en toegestaan.

[Afbeelding: 4qmypz.jpg]
"we hebben een LZ nodig... met smoke..." ~ djlexNL (GC) aan Medevac
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
10-04-2013, 11:10 PM
Bericht: #4
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
beste kerel, lees jij wel plaatjes ??? 2e plaatje aan de rechterkant @tdnl.
natuulijk wel zelf toevoegen aan de preset.

naar mijn idee is dit precies wat er nu draait op de Delta server. Morgen wil ik het nog wel even cross checken. maar als je al iets gezien hebt geef maar aan.

[Afbeelding: 161100_l.jpg?v=616201220]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-04-2013, 07:02 AM
Bericht: #5
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
Ik reset wel even de serverkeys als ik wat tijd heb vanavond.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-04-2013, 09:51 AM
Bericht: #6
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
Ik zie dat de mods die eruit zijn gehaald niet automatisch uit je lokale preset worden verwijderd, hiervoor heb ik de hele preset verwijderd en opnieuw de preset via de url vanuit mijn webbrowser ingeladen. Zijn er nog andere mogelijkheden dat iemand weet?

.
[Afbeelding: tdnl_sig.jpg]

***** Check de Tangodown video's op Youtube *****
****** Check mijn ArmA2 video's op Youtube ******

Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-04-2013, 10:09 AM
Bericht: #7
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
(11-04-2013 09:51 AM)widow.nl schreef:  Ik zie dat de mods die eruit zijn gehaald niet automatisch uit je lokale preset worden verwijderd, hiervoor heb ik de hele preset verwijderd en opnieuw de preset via de url vanuit mijn webbrowser ingeladen. Zijn er nog andere mogelijkheden dat iemand weet?

Helaas is SixUpdater niet zo slim, dus je zult inderdaad de huidige preset moeten verwijderen en dan opnieuw laten aanmaken. Gezien je de mods toch al gedownload hebt zal, als het goed is, alles direct moeten werken.

Bij werkt het binnenhalen van de preset helemaal niet (dus ik kan bv @TDNL en @ghillies niet binnenhalen...) en ik mag alles handmatig doen Wink


Mbt de keys; ik neem aan dat mods zoals JSRS en Blastcore gewoon nog zijn toegestaan, ondanks dat ze niet op de server zelf draaien.

Tevens hoop ik dat de islands (Fallujah, Lingor, e.d.) ook nog gewoon toegestaan zijn, ondanks dat ze standaard niet meer draaien (al zou dat wel meer afwisseling geven indien er missies voor zijn).


Ik denk dat het wel even handig is om de beschikbare missies op de Delta even te herzien en alle ouwe meuk eraf te halen (zitten nog een paar DAF missies in etc.)

[Afbeelding: 4qmypz.jpg]
"we hebben een LZ nodig... met smoke..." ~ djlexNL (GC) aan Medevac
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-04-2013, 10:55 AM
Bericht: #8
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
Je hoeft niet de preset eerst te verwijderen en weer in te laden, als je gewoon op de preset link klikt dan ververst Sixupdater de prset automatisch. Bij mij in iedergeval wel voor de rest zijn er vrij weinig opties zover ik weet
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
11-04-2013, 11:30 AM
Bericht: #9
RE: ArmA 2 Preset opgeschoond. @DAF is eraf.
god praise the lord DAF is gone !!!
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht




Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)