Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)
05-03-2013, 03:18 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 05-03-2013 om 04:40 PM door zoog.)
Bericht: #1
Arma3 Alpha uitgebracht!
Zoals vorige week aangekondigd heeft Bohemia Interactive zojuist via Steam de Arma 3 Alpha uitgebracht.


Je kunt deze Alpha versie spelen door één van de drie betaalde versies nu al aan te schaffen, te pre-orderen dus. Er komt ook een Alpha Lite beschikbaar zonder multiplayer en mod support, hieraan kan je deelnemen door uit te worden genodigd door iemand die de pre-order heeft besteld.

Natuurlijk zullen we bij Tangodown uitgebreid deze Alpha versie gaan testen en spelen. Er komen later vandaag twee Arma 3 servers in beheer van Tangodown online waarop gespeeld kan worden.

Join het Arma 3 kanaal op Teamspeak met al je vragen, of om gewoon lekker Arma 3 te gaan spelen en ontdekken met andere Tangodown leden. Het is een geweldige stap in de goede richting deze Alpha versie om in het derde kwartaal van dit jaar tot een volwassen Arma 3 release te komen, laten wij daarbij als community aan bijdragen!

Sacha heeft al een aantal missies klaargestoomd voor Arma 3 welke je hier kunt downloaden: Armaholic.com mirror

Zoog heeft een video online geplaatst in het Tangodown Youtube kanaal waarin de missie "Steal the Car" te zien is, deze door SiC gemaakte Arma 2 missie is door Sacha omgezet naar Arma 3 en is erg leuk om te spelen. Hij zit ook in de missionpack van Sacha.De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)