Tangodown.nl
ARMA3 sessies - Afdrukversie

+- Tangodown.nl (http://www.tangodown.nl/forum)
+-- Forum: Tangodown Community (/forum-1.html)
+--- Forum: Berichten & mededelingen (/forum-122.html)
+--- Discussie: ARMA3 sessies (/thread-6754.html)ARMA3 sessies - zoog - 27-07-2015 01:08 PM

Een overzicht van ARMA3 gamesessies komende tijd.

Persistent campaign: Vrede en Zand
Een Persistent campaign die door Lowlands Tactical word geoganiseerd voor de Nederlandse Arma community. De situatie in Reshmaan is op dit moment bijna onhoudbaar. De Sjietische rebellen die gesteund zijn door een buitenlandse staat hebben hun grip op Reshmaan, onderwerpen de burger bevolking aan hun schrikbewind en heeft de invloed van de huidige regering op de dag tot dag leven van Reshmanen geheel uit gesloten. De federale overheid van Reshmaan heeft daarom NATO gevraagd voor hulp bij de strijd tegen de rebellen voordat het te laat is, want er komen berichten binnen dat Reshmaan nu volstroomt met buitenlandse strijders en zware aan het recruiten is onder de burger bevolking. Varieerend tot het recruiteren van vrjiwilligers tot het aanwijzen van vrijwilligers. Nederland is 1 van de landen die gereageerd heeft op het verzoek en stuurt adviseurs (wij dus) om te "adviseren" met hun rebellen probleem.
MEER INFO >>

MCC Maandag
Wekelijks op maandag een dynamische missie met het gebruik van de missiemakers tool MCC. Op Altis heeft BLUFOR een redelijk sterke houvast, maar dat heeft OPFOR ook. De twee liggen constant met elkaar in de kling. Wij, een BLUFOR squad van 16 man sterk, zijn op Altis om te vechten tegen OPFOR. Er zullen allerlei missies op ons pad komen en we zullen patrouilles moeten lopen. We hebben daarbij een beperkt aantal voertuigen (voorzien van een GPS-tracker) tot onze beschikking, dus wees daar zuinig op. Inschrijven is niet nodig. Als je wilt deelnemen kun je gewoon joinen. De sessies zijn JIP, dus je kunt op elk moment meedoen.
MEER INFO >>

ARMA TACTICAL COMBAT PvP
Wekelijkse grootschalige internationele 50v50 battles tegen andere spelers. Houdt het gamesessie forum in de gaten voor nieuwe sessies en OPORDERS.

Joint Operation Coyote vr 7 aug
Er is al jaren oorlog in Reshmaan tussen lokale stammen. Rusland heeft van de instabiliteit geprofiteerd om op hun eigen manier "de orde te herstellen". Dit betekend dat het er barst van Russische troepen. Het is niet voor het eerst dat Rusland zich op zo'n manier mengt in andermans problemen, wat resulteert op annexatie. We kennen immers allemaal het bekende verhaal van de Krim nog. Het is echter tijd om dat tot een halt te roepen. Omdat het Nederlandse leger een zeer professioneel leger is, werden onder andere zij gevraagd om deel te nemen aan OP Coyote. De taak van de Nederlanders zal niet zijn om het laatste beetje Rus uit Reshmaan te schoppen, maar om de kop af te bijten. De rest zal overgelaten worden door buitenlandse eenheden.
MEER INFO >>