Tangodown.nl
Ground Branch tech preview en pre-orders - Afdrukversie

+- Tangodown.nl (http://www.tangodown.nl/forum)
+-- Forum: Tangodown Community (/forum-1.html)
+--- Forum: Berichten & mededelingen (/forum-122.html)
+--- Discussie: Ground Branch tech preview en pre-orders (/thread-6673.html)Ground Branch tech preview en pre-orders - zoog - 11-05-2015 04:54 PM

[Afbeelding: dKHsQAE.jpg]

Vandaag is de officiƫle release van de Ground Branch tech preview, met de mogelijkheid om ook direct een pre-order te plaatsen om zo de ontwikkeling van de game te steunen.

Ground Branch is een tactical shooter in ontwikkeling door BlackFoot Studios en staat in lijn met de originele Rainbow Six en Ghost Recon series. Met een combinatie van open buiten gebieden en urban close quarter battle omgevingen, en vernieuwende features om het genre verder te ontwikkelen. Ground Branch als een volwaardige next-generation tactical shooter!

De gratis Tech Preview is via onderstaande button te downloaden.

[Afbeelding: Store_News-250x127.png]


Als je de ontwikkeling van Ground Branch wilt steunen is het mogelijk om een pre-order of operator edition te kopen. De opbrengsten zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling van de game. Bij de operator edition krijg je direct toegang tot twee wekelijkse developer builds en de mogelijkheid hier feedback op te geven. Later dit jaar zal een volwaardige Steam Early Access release plaatsvinden.

Store: http://www.groundbranch.com/store
Website: http://www.groundbranch.com
Forum: http://www.blackfootstudios.com/forums

[Afbeelding: ufvW9Yd.jpg]

[Afbeelding: 9Cyti5q.jpg]

[Afbeelding: UpZ5xfy.jpg]

[Afbeelding: YNKNDV7.jpg]

[Afbeelding: Rqgf1tD.jpg]