Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)
 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27-01-2017, 11:49 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 27-01-2017 om 11:50 PM door Nimster.)
Bericht: #1
Herinnering: gebruik Workshop
Jullie weten het waarschijnlijk al, maar toch nog even voor de duidelijkheid: om versie mismatching etc. te voorkomen kunnen we het beste onze mods van dezelfde plaats halen, namelijk de Steam Workshop. En gebruik gewoon de standaard ArmA Launcher om de mods te launchen. Doe je dat niet, dan kun je errors krijgen, zoals we soms meemaken. Vanuit de Launcher kun je ook al je mods beheren, inclusief het verwijderen van mods. Verwijder of verander niks in je Workshop directory, anders kan je Launcher raar gaan doen.

Natuurlijk is niet alles te vinden op de Workshop. Daar hebben we nog steeds Armaholic, andere sites en torrents voor. Gebruik waar mogelijk de Workshop, maar pas op: soms uploaden mensen mods zonder toestemming. Die downloads kun je beter niet gebruiken. Zoek dan een officiële bron. Met Google kom je een eind.

De missiemaker of organisator weet vaak het beste welke mods je moet gebruiken en waar je die vandaan kunt halen. Het komt erop neer dat je het beste altijd een officiële download van de mod auteur(s) gebruikt, en het liefst dezelfde link als die van de missiemaker / organisator. En waar mogelijk Workshop.

Als je op dit moment dubbele mods hebt zou ik je aanraden om beide versies te verwijderen (SHIFT+DEL in je A3 Directory, en Remove Mod in de Launcher) en de mods opnieuw te downloaden. Als er een Steam logo achter de mod staat weet je zeker dat 'ie van Workshop komt.

Wat betreft SIX:

[Afbeelding: 7xaB5lM.gif]

TS: ts.tangodown.nl (ww=tangodown) // Wiki // Falcon BMS //Youtube // Xfire groep // Steam groep
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)