Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)




 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29-12-2014, 06:44 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 29-12-2014 om 06:45 PM door Gard3nX.)
Bericht: #1
Exclamation Waarom werkt het niet?
[Afbeelding: 2hz7fnp.jpg]

Achter iedere mod staat er (guid mismatch) :/

en dit
RuntimeError (RuntimeError) No IP found in server config. See log for details.


Ik krijg de mods niet geupdate met sixupdater? Help! ;p

alvast bedankt

Hi
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
29-12-2014, 08:52 PM
Bericht: #2
RE: Waarom werkt het niet?
Gaar. Moe. Blah

Er is een knopje waarmee je de snelste servers kan vinden of de SixUpdater servers zijn offline gehaald.

Pain isn't real beyond the individual who feels it. But the nail is real.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 03:05 AM
Bericht: #3
RE: Waarom werkt het niet?
Bij mij en Whistle is het met de nieuwste Play with Six gelukt. Vandaag weer Insurgency gespeeld Smile

[Afbeelding: j0ibr7.jpg]
Ph34r
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 10:29 AM
Bericht: #4
RE: Waarom werkt het niet?
Als je op TS komt, kunnen we je het linkje van de repo doorzenden.

Wat betreft server hosting... De ArmA 2 dedicated server is helaas nog niet geupdate naar 1.63, maar de game zelf wel.. Dat betekent dat we dus moeten hosten vanuit ArmA 2 zelf (in het multiplayer scherm)... De Delta-server is dan dus geen optie meer :-(

[Afbeelding: b_560_95_1.png]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 11:37 AM
Bericht: #5
RE: Waarom werkt het niet?
hoor ik hier Arma 2?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 02:33 PM
Bericht: #6
RE: Waarom werkt het niet?
Ja wij hebben gewoon weer is arma 2 gespeeld Smile

-Walk on the grasmat-
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 02:43 PM
Bericht: #7
RE: Waarom werkt het niet?
Binnenkort maar is de trol ops opnieuw maken en dan hebben we weer een hoop lol in de oldschool arma..

Al vindt ik de controls nog steeds zwaar kut.

[Afbeelding: b_560_95_1.png]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 03:02 PM
Bericht: #8
RE: Waarom werkt het niet?
De AI zelf is ook niet echt slim Tongue2

-Walk on the grasmat-
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
30-12-2014, 03:45 PM
Bericht: #9
RE: Waarom werkt het niet?
(30-12-2014 11:37 AM)dane schreef:  hoor ik hier Arma 2?

Ik heb weer tijd Happy

Hi
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
31-12-2014, 01:03 AM
Bericht: #10
RE: Waarom werkt het niet?
Ja het is gelukt, heb het met play with six geinstalleerd! Thanks people

Hi
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht




Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)