Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)
26-07-2013, 05:05 PM
Bericht: #1
Geplande gamesessies komende dagen
Er is de komende dagen genoeg te doen, hieronder een selectie van gamesessies gepland door de community:

vr 26 juli: ARMA 2 - Last war of Chernarus
Na een jarenlange oorlog in Chernarus tussen de US en RU heeft de burger bevolking Chernarus bijna verlaten en wordt er vel gevochten om kleine stukjes land. De US heeft besloten zich volledig terug te trekken " to cut their losses ", maar jullie zijn de laatste die overblijven en jullie mogen het licht uitdoen.

Vlak voordat jullie willen opstappen krijgen jullie nog 1 laatste opdracht. Er is een Russische superwapen gelokaliseerd op de NE airfield, het is jullie taak om deze uit te schakelen. Dit is op zichzelf geen makkelijke taak, was het niet dat de ChDKZ ook interesse heeft in dit wapen. Dus verwacht extra weerstand.

>> TOPIC LINK


zo 28 juli: ARMA2 - Patrol Ops
De russen proberen Chenarus weer in te nemen. De NAVO wilt dat voorkomen en heeft de TDNL army geplaats op de NAVO base. Zorg ervoor dat de russen worden weg gaan uit het gebied Chenarus.

>> TOPIC LINK


di 30 juli: ARMA2 - Advance and Secure Team vs Team Tournament
Tangodown is door de Italiaanse BDR clan uitgenodigd om mee te doen aan hun Advance and Secure tournament voor Arma 2. Het idee is dan dat we een squad vormen om aan de blufor of opfor zijde mee te vechten in de campaign.

>> TOPIC LINK


do 1 augustus: DCS flightsimulator
Donderdag gaan we weer vliegen in DCS World en de andere modules zoals de KA Black Shark, Huey, A10 Warthog en Flaming Cliffs 3.

>> TOPIC LINK
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)