Zoeken Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)




17-02-2010, 12:31 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 17-02-2010 om 01:14 PM door zoog.)
Bericht: #1
[ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3

Aeneas2020 heeft een nieuwe versie van de Nederlandse Landmacht uitgebracht, dit keer in combinatie met de Korps Commando Troepen.

Nieuw in deze versie:

1) Totally New Models AGAIN!!! - By Binkowski
2) Totally New Textures and Normal maps - These more accurately reflect the dutch troops. These ended up being redone about 15 times.
3) Replaced helmet netting with a model instead of using a normal map.
4) Included Korps Commandotroepen Version 1.0....These are just stock BI retextures.
5) About 5000 other misc things which i am again forgetting.


BIS release topic
Download mirror 1 (107mb)
Download mirror 2 (107mb)

De nieuwe units worden reeds gebruikt in 3 missies van SiC: Operation Hit and Run, Operation Indian en Operation Irene. Deze missies zitten gebundeld bij de download.




Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Xfire // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 12:57 PM
Bericht: #2
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
NICE... downloading!

.
[Afbeelding: tdnl_sig.jpg]

***** Check de Tangodown video's op Youtube *****
****** Check mijn ArmA2 video's op Youtube ******

Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 01:09 PM
Bericht: #3
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Niet te vergeten, 3 missies van mij waarin de nieuwe units gebruikt worden Smile
(Ja, ik had ze al eerder hehe Smile)

.............................Observe everything, Admire nothing........................
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 01:15 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 17-02-2010 om 01:15 PM door zoog.)
Bericht: #4
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Very nice Aeneas2020!

Ik heb de post nog even aangepast met jou missie info SiC Smile

Tangodown: Teamspeak // Wiki // Youtube // Facebook // Xfire // Steam
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 01:38 PM
Bericht: #5
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Coolness ones again. Thnx.
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 04:42 PM
Bericht: #6
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
super, goed werk.

[Afbeelding: tangodownsig.jpg]
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 08:21 PM
Bericht: #7
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Wat zijn ze toch mooi, hè Happy

TS: ts.tangodown.nl (ww=tangodown) // Wiki // Falcon BMS //Youtube // Xfire groep // Steam groep
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
17-02-2010, 10:24 PM
Bericht: #8
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Het replacement pack ftw.
Dat vervangt alle USMC eenheden door de Landmacht soldaten van Aeneas, dus elke missie die je normaal als USMC speelde kan je nu als Nederlander spelen ^^

.............................Observe everything, Admire nothing........................
De website van deze gebruiker bezoeken Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
19-02-2010, 08:41 PM
Bericht: #9
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
NICE!!!!!Biggrin
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
27-03-2014, 07:02 PM
Bericht: #10
RE: [ARMA] Landmacht units en Korps Commando troepen v3
Hallo ik ben nieuw op dit forum maar wat me opvalt in de units van aneas is dat de twee onderste plaatjes die met de KCT bij de chinook en de desert KCT met de NLD pet er gewoon helmaal niet bij zitten terwijl dit juist de eenheden zijn die ik graag zou zien als ik bij de editor op KCT druk dus mijn vraag was is er nog een mogelijkheid om deze units erbij te krijgen?Sad
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht




Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)